Delen via sociale media

Straling

Gepost 2018/06/10

Straling

 

Door de mens opgewekte straling is de rode draad in enkele van mijn boeken. Met door de mens opgewekte straling bedoel ik voornamelijk de straling van mobiele telefoons, Dect telefoons, Wifi routers, de magnetron, babyfoons, UMTS masten en dergelijke. Men noemt dit elektrosmog. Velen hebben mij bedenkelijk aangekeken als ik opperde dat al deze straling, zo ongelooflijk toegenomen de afgelopen jaren, weleens schadelijk zou kunnen zijn. Zij denken dat de overheid dit nooit zou toelaten, namelijk het onderdompelen van zijn bevolking in gevaarlijke microgolfstraling. Al jaren volg ik de gepubliceerde onderzoeken, lees boeken over het onderwerp, bekijk de meningen van de voor- en de tegenstanders, maar ook wat de overheid erover zegt. Echter, mijn kennis van hoe het menselijk lichaam en de menselijke hersenen werken, vertelt mij iets anders. De mens is een elektromagnetisch wezen.[1] Onze cellen bijvoorbeeld werken met elektrische impulsen, evenals onze hersenen en niet te vergeten ons hart. Het genoom reageert op elektromagnetische velden. Dit alles is ongelooflijk fijn afgesteld. En aangezien straling dwars door alles heengaat, zou je je kunnen voorstellen dat deze niet natuurlijke pulsen zouden kunnen interfereren met de natuurlijke straling. Feitelijk is op elementair niveau ons lichaam geen vast iets, maar een verzameling trillingen en energieën. Stel je nu eens voor dat daar kris-kras en dag- en nacht allerlei andere, niet natuurlijke straling, doorheen gaat. En wat doet het?

Ondertussen is bekend dat microgolfstraling hersentumoren veroorzaakt, DNA breuken, de hersen-bloedbarriere (die zorgt dat schadelijke stoffen niet in onze hersenen kunnen komen) doorbreekt, leukemie bij kinderen veroorzaakt, evenals ADHD, leer- en concentratiestoornissen, stijging van de bloeddruk, hartkloppingen, hoofdpijnen en migraine, om maar wat te noemen. Tevens zou het depressie, gejaagdheid en een algemeen gevoel van onbehagen veroorzaken. Niet mis, zou ik zo zeggen. Is dit allemaal dan waar? Volgens mij wel. En waarom doet de overheid niets? Omdat machtige telecombedrijven en de farmacie (die immers grof verdiend aan al die zieken) de touwtjes in handen hebben. Voorts is er de angst voor enorme schadeclaims. Er is hier namelijk een verband met asbest en sigaretten: de effecten doen zich pas voor op de lange termijn. Maar als men niet zeker is van zijn zaak, waarom de Nederlandse bevolking dan als proefkonijn gebruiken? En kan men wel terug nu bijna iedereen (ook kinderen) een mobiele telefoon hebben en thuis draadloos internet wordt gebruikt? Maar wat moet een mens, je wilt erbij horen, je wilt geen uitzondering zijn of wereldvreemd worden genoemd. In werk- familie en vriendensituaties is bijvoorbeeld de mobiele telefoon al bijna een onmisbaar iets. ‘Heb jij nog geen Whatsapp? Hoe kan ik je dan een berichtje sturen als ik te laat ben?’ Tevens – zo heb ik gemerkt – ga je van alles missen, zoals leuke foto’s die kleindochter stuurt tijdens een uitje. Om maar wat te noemen. Zonder Whatsapp hoor je er dus gewoon niet bij en moet je sterk in je schoenen staan om vol te blijven houden het niet te willen. Ik heb bijvoorbeeld mijn Dect telefoon van de hand gedaan. Ik had een telefoon met snoer, maar die is kapot gegaan. Ik kon er geen 1 meer vinden. Maar ik wil toch mensen bellen of gebeld worden. Dus dan maar een mobiele telefoon. Met een goede camera en Whatsapp. Draadloos internet heb ik niet en dat zal er nooit komen. Wel heb ik een magnetron. Zoals ik al zei moet je sterk in je schoenen staan wil je je de geneugten van het moderne leven, waar je zo aan gewend bent geraakt, gaan ontzeggen. Of mijn maatregelen zin hebben? Nee, want er is de straling van de buren en de masten buiten. Eigenlijk is het een schande. Ik heb daarom enkele artikelen uit de grondwet erbij gehaald.

Nederlandse grondwet, artikel 11: Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam. Artikel 21: De zorg van de overheid is gericht op de bewoonbaarheid van het land en de bescherming en verbetering van het leefmilieu.

Aha! Niemand mag dus, volgens de grondwet, iets met mijn lichaam doen. Tevens is de zorg van de overheid gericht op de bescherming en verbetering van het leefmilieu. Als ik ongevraagd wordt bestraald en dit zou schadelijk blijken te zijn, is de onaantastbaarheid van mijn lichaam in het geding. Daar komt dan nog bij dat de aantallen negatieve ionen in de lucht, drastisch afgenomen zijn.[2] Negatieve ionen werken als een soort stofzuigertjes en doen schadelijke stoffen in de lucht verdwijnen. Zonder deze negatieve ionen hebben allerlei bacteriën en virussen vrij spel, want het afweersysteem van de mens wordt flink aangetast. Er ontstaan ziektes als astma. Men wijt de afname van negatieve ionen aan door de mens opgewekte straling. Hier is dus de bescherming en verbetering van mijn leefmilieu in het geding, samen met de sowieso aanwezige microgolfstraling. Maar wat doe je hier nu mee? De staat aanklagen? Ik zie me al aankomen! Je wordt vierkant uitgelachen, neergezet als een complottheorie aanhangend idioot, een wazig new-age figuur. Is dit erg? Het kan me niet schelen wat mensen van me denken, ik geloof heilig in de negatieve effecten van niet natuurlijke straling. Een mens zou een weg moeten zien te vinden tussen wat enerzijds de alternatieve wetenschappers beweren en anderzijds wat de meer conservatieve wetenschappers beweren. En je moet niet alles geloven maar je intuïtie volgen.

Er is echter hoop. De toename van microgolfstraling reduceert dramatisch de werking van het enzym cholinesterase. Dit veroorzaakt een grote activiteit van acetylcholine in ons zenuwstelsel. De symptonen hiervan op de korte termijn zijn algemeen bekend: verwarring, concentratiestoornissen, geheugenverlies- en achteruitgang, vermoeidhei, slechte conditie, hoofdpijn, migraine, pijn op de borst en hartproblemen. [3] De meting van deze spiegels van cholinesterase en acetylcholine zou in toekomstige rechtszaken doorslaggevend kunnen zijn. Maar zover zijn we nog niet. Ondertussen gaat de plaatsing van nieuwe masten door en kijkt het grootste gedeelte van de bevolking de andere kant op. Of beter gezegd: op het scherm van hun mobieltje.

 [1] Gerrit Teule, De elektromagnetische mens / Elektrosmog, de verborgen vervuiler

[2] Benjamin Adamah, Nulpunt revolutie, pagina 221

[3] Benjamin Adamah, Nulpunt revolutie, pagina 229 en 230, waarin een verwijzing naar een Zweeds onderzoek en eerdere Russische onderzoeken

Zie verder www.stopumts.nl Deze website staat bomvol artikelen en rapporten van onderzoeken en Nationaal Platform Stralingsrisico’s

Inhoud