Reviews van Het Verborgen Systeem:

Boeiend, spannend, mysterieus, humoristisch en af en toe romantisch. Goed plot. Kortom, een boek wat je niet weg kan leggen.

 

Wow, een regelrechte page-turner. Spannend, vol intriges en leerzaam. Prachtige beschrijvingen van de bezochte locaties. De hoofpersonen komen echt tot leven. 

 

Ik kan dit boek niet wegleggen. Het is boeiend, spannend, mysterieus, humoristisch en af en toe romantisch.
Als je van geschiedenis houdt is het een aanrader maar ook als je daar niet om geeft is het boek aan te bevelen. Kortom: voor elk wat wils.
Een aanrader

 

Reviews Huis langs de snelweg:

Dit spannende en geheimzinnige verhaal intrigeerde me. Het is een echte page-turner, spannend vanaf het begin. De personen zijn realistisch beschreven en je wil meer van ze weten. De maatschappelijke problemen worden goed benoemd. Dit boek is echt de moeite waard en beloofd veel goeds voor de delen 2 en 3.

 

Ik kon dit boek niet wegleggen. Het is spannend en geheimzinnig vanaf pagina 1. De personen en plekken waar dit verhaal zich afspeelt komen echt tot leven. De spanning wordt steeds verder opgebouwd en de lezer wordt af en toe op het verkeerde been gezet. De huidige maatschappij en de daarbij behorende problemen worden goed omschreven. Het plot is verassend. Kortom een aanrader. Ik ben heel benieuwd naar deel 2 van deze trilogie.

 

Vanaf blz.1 werd ik nieuwsgierig naar de rest van dit boek. Het verhaal begint mysterieus en de spanning wordt steeds verder opgebouwd. Ik kon dit boek niet wegleggen. De (hoofd)personen spreken tot de verbeelding en de locaties komen echt tot leven. Het plot is verrassend en nodigt uit om deel 2 te gaan lezen. Ik vind het een aanrader.